M Gedda Consult AB och MGC AB erbjuder heltäckande tjänster inom fastighetsutveckling och förvaltning. I vår kundstock står att finna alltifrån fastighetsägare, byggbolag och mäklare till kommunala bostadsbolag, fastighetsjurister, markägare m fl. Vårt kontor finns i centrala Göteborg och vår marknad idag är företrädesvis i Västsverige, södra Sverige och Stockholm.

Vi har varit verksamma i branschen sedan tidigt 1990-tal och vår bredd, erfarenhet och kompetens skapar goda förutsättningar för ett tryggt och långsiktigt samarbete. Vi erbjuder ett genomtänkt koncept med ett personligt och äkta engagemang.

Vår filosofi bygger på att hitta smarta, effektiva och nytänkande lösningar med uppdragsgivarens bästa för ögonen. Vi vill vara den flexibla aktören med den högsta och bredaste kompetensen inom begreppet fastighetsutveckling.

Vi som jobbar på Gedda Consult AB och MGC AB är ett glatt och ambitiöst gäng.
Att vara anställd hos oss innebär att man delaktig i att uppnå resultat, utveckla sig själv och företaget. Att trivas tillsammans och vara ett engagerat företag är viktigt för oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Dina arbetsuppgifter:

Vi behöver dig som är en pigg pensionär som arbetat som redovisningsekonom och vill jobba extra. Du kommer att kunna påverka dina egna arbetstider och var och hur du vill jobba.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är positiv, självständig samt serviceinriktad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning som ekonomisk förvaltare eller redovisningsekonom eller någon annan relevant utbildning.

Vi erbjuder:
Ett flexibelt och omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö och med trevligt arbetsklimat där du får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag. Är du en person som gillar att utvecklas hjälper vi till med utbildning och erbjuder nya möjligheter.
För oss är drivkraften att vilja delta och lära sig nya saker en ledstjärna.
Våra värderingar sammanfattar vi i Engagemang, Trygghet, Omtanke och Samverkan.

Välkommen med din ansökan till: mailbox@geddaconsult.se